Hoe dingen gemaakt worden in de toekomst

Eerder dit jaar gaf Carl Bass, CEO van Autodesk, een presentatie tijdens de 2014 Solid Conference waarin hij ontwikkelingen in hardware en software voorbij laat komen waarvan hij denkt dat deze de toekomst van hoe dingen worden gemaakt gaan bepalen. Hoewel de presentatie deels reclame is voor zijn eigen producten laat hij interessante dingen zien. De eerste helft gaat over hardware, de tweede helft over software. Het is zeker de moeite waard om de laatste minuten te kijken, waarin hij laat zien wat er gebeurt wanneer software modellen kan genereren door een aantal ontwerpvoorwaarden in te stellen. Als uitsmijter laat hij een model zien van een vliegtuig, uitgaande van de voorwaarde dat je deze kunt produceren met gecombineerde materialen en technieken die hij eerder in de presentatie liet zien.

(this post is also available in: Engels)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>