Schrijf mee

MakerMonkeys.com heeft ambitie.

Er is veel aan het verschuiven in de maak-industrie, vergelijkbaar met de opkomst van zelf-publicatie op het internet. We kunnen meer dingen zelf doen, zelf maken, en daar horen vaardigheden bij die we moeten leren, liefst zo jong mogelijk. Net zoals we hebben moeten leren voor websites te schrijven, in blog-vorm of 140 karakters.

Mooie boeken worden er al geschreven en goede documentaires gemaakt. Vaak vergeten die echter in te gaan op het kleine en persoonlijke verhaal. Wat er daadwerkelijk gemaakt en geleerd wordt in FabLabs en MakerSpaces blijft onderbelicht.

MakerMonkeys.com vindt het tijd om vogelvlucht en kikkerperspectief bij elkaar te brengen. Oftewel het grote verhaal van de MakerWereld te combineren met het verhaal van de Kleine Makeraap.

MakerMonkeys.com is op zoek naar verhalen

Heb je iets gemaakt waar je trots op bent? Help je anderen leren te maken en wil je anderen vertellen hoe fantastisch dat is? Heb je iets gezien dat té gaaf is en meer mensen moeten zien? Stuur ons een mailtje om het te vertellen, zodat wij er over kunnen schrijven.

MakerMonkeys.com is op zoek naar mede-auteurs.

Heb jij al eens artikelen geschreven over de MakerWereld? Kom jij allerlei spannende projecten tegen op Twitter of Facebook? Ben je een FabLab manager en wil je graag delen wat voor mooie dingen je voorbij ziet komen in je lab? Zoek je een uitlaatklep? Publiceer dan ook op MakerMonkeys.com. Door artikelen hier te bundelen kunnen we samen een bron van inspiratie bij elkaar schrijven waarmee we anderen inspireren en laten leren.

Stuur een mail middels onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht